Professionella entreprenader

Nynäs-Ösmo Lastbilscentral, vi är ett företag som är inriktade på professionella beställare och vi är specialiserade på att tillhandahålla en helhetslösning för våra kunder, från projektets start till dess avslut. Det gäller såväl total som utförandeentreprenader.

Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom mark och anläggning, inklusive grundarbeten, schaktarbeten, losshållning, anläggningsarbeten, avloppssystem, VA-arbeten och mycket mer. Oavsett om det gäller mindre eller större projekt så har vi de resurser som krävs för att utföra arbetet på ett effektivt och professionellt sätt.

Nynäs-Ösmo Lastbilscentral är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning, där vi tar hand om allt från planering till utförande. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa en lösning som passar deras behov och önskemål, samtidigt som vi ser till att projektet genomförs på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Med bred kompetens och erfarenhet inom branschen och arbetar med modern teknik och utrustning för att kunna erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster. Vi sätter alltid våra kunders behov i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa er med era projekt inom mark och anläggning. Vi ser fram emot att höra från er och att få möjlighet att visa vad vi kan göra för er!

Avtäckning